top of page

Memento 2. rész

Megkérdeztem Shihant, hogy mi volt a kedvenc momentuma a nyári tábor ideje alatt. Ezt válaszolta:

Kedvenc momentum? A vége. :)

Na, jó persze elfáradok én is, pláne ez nekem az év zárása is egyben.

Ja, hogy story-zak???

No, egyvalami az tényleg beleégett a naptárba. Az utolsó edzés esténként mindig lazább és csak az övanyag gyakorlásáról szól. Nem is gondolnád mennyire népszerű ez az időszak, pláne a több kiló napi fogyás mellett azt hinné az ember már csak aludni vágynak. Folyt az edzés és én csak ültem. Körbe néztem, hogy miért is, mert valahogy nem stimmelt a dolog. Aztán rájöttem miért. Minden barna, kék, zöld öves oktatott vagy partner volt és esett–kelt az övvizsgákra készülőknek. MINDENKI dolgozott és nem kellettem hozzá.

A kezdőknek szóltam, kiadtam, hogy pár technikát gyakoroljanak még a felkészítő edzőjükkel Katával, aztán mehetnek. Erre nem ott maradt mindegyik és kilenc óra helyet fél tízig dolgozott? Szóval, jó érzés volt ülni és nézni, ahogy így összeforrtak. Mondjuk unatkoztam rendesen. Már azon gondolkodtam, lezuhanyozok és megyek megrendelem a fröccsöket a kerthelyiségben …..

A barnák tekintélye óriási, de a többi haladó is hatalmas húzóerő a kezdők számára. És bárki mondja letagadom: igenis nem érzékenyültem el.!!!

Kovács Károly Shihan

38 megtekintés
bottom of page