Memento 3. rész

November 13, 2018

Megkérdeztem Shihantól, hogy mik az idei célkitűzések. A válasz ez volt:


Haladjunk az úton. Elég nagy kihívás manapság az is.

A versenyzés, egyenlőre nem mozgat meg senkit különösebben. Csinálták, vannak is bajnokaink, pusztakezes K.O versenyen is indultak Ancsa meg Bogi, de a napi munka, iskola nem enged egyenlőre többet, így arrafelé most nem látok nagy célokat. Oda napi felkészülés kell és egészen más edzésmetodika, báááár, amit kapnak edzésen az üti, ami kellene ehhez.:)))

 

 

Idén viszont a magas öves vizsgák és főleg a dan vizsgák lesznek nagy kihívás. Kilencen is aspiránsok rá, remélem nem marad le senki. A dan vizsgákat sem egy fél órára szűkítem be, hanem egy hétvége mindkét napja lesz a tudásuk teljes keresztmetszetének az áttekintése. Remélem késő tavasz vagy nyár elejére elkészülünk vele. Tudjuk, hogy egy vizsga és Dan vizsga nem a vizsga napjára datálódik, de abba csúcsosodik ki. Fizikai, technikai és mentális teljesítményük csúcsával kell kibocsájtani mindenkit. Égjen bele a naptárukba az a nap.


A sződi terem is sok munkát ad. Nagyon szeretném létszámban felfuttatni. Csodás kis csapat jött
létre, kialakult ott is egy kemény mag, ami köré már lehet valamit építeni.


Örs, a Humbold díjnak is köszönhetően, kevesebbet lesz Magyarországon, így a gyerekcsapat is új edzők beiktatásával fog üzemelni. Tervezem az éves menetrendet, remélem több ízben is kijutunk külföldre.

 

Shihan Kovács Károly

Please reload

Featured Posts

2017 év fotói már a honlapon

December 31, 2017

1/7
Please reload

Recent Posts

June 30, 2020

April 20, 2020

March 31, 2020

Please reload

Search By Tags
Follow Us