top of page

JITSU ÜNNEPE 2022

Múlt szombaton megrendezésre került a IV. Jitsu ünnepe a budapesti Honvéd Judo Sportcsarnokban, ahol szép számmal gyűltünk össze.


A nap egy elnöki köszöntővel indult, ahol a felsorakozott mesterek is bemutatásra kerültek. Ezt követte az oklevelek kiosztása, ahol a 2021-es Abu Dhabiban rendezett világbajnokság résztvevőit, azaz világbajnokainkat jutalmazták. Felolvasásra került Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár levele is, amelyet az előbb említett sportolóinknak címeztek. Itt szeretnénk megragadni az alkalmat és ezúton is gratulálni a kiváló teljesítményükhöz és eredményeikhez!


Mint az a korábbiak során lenni szokott, most is a köszöntő és a díjazások után több páston, több témában indultak a szemináriumok.


Az első páston nagy népszerűségnek örvendett a földharc szekció, ahol a délelőtt folyamán gi, délután a no-gi technikákat gyakorolhattunk és sajátíthattunk el.


A második páston az önvédelem iránt érdeklődőket várták különböző technikákkal (a védekezéstől egészen a földre vitelig).



A harmadik páston a Fighting System iránt érdeklődők találhattak maguknak elfoglaltságot, ahol versenytechnikákat gyakorolhattak.




Az ebédszünet előtt három bemutatóval készültek a szervezők, amelyek idén a Jitsu mellett egy kobudo bemutató is helyet kapott.




Nagyon szépen köszönjük a szervezést, találkozunk legközelebb! Osu!



51 megtekintés
bottom of page